очистить лещ
Pulları alınmış solungaçları ve iç organları temizlenerek dondurulmuş çipura . Paketleme şekli 5 veya 10 kg dökme olarak yapılan %10 glazeli üründür.
пряный морской лещ 1000 g
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 4-5 adedi 1 kg olacak şekilde alüminyum tabaklara konularak 1 kg’lı kutularda paketlenen dondurulmuş çipura . Her bir renkli kutu içinde baharatlı poşetler bulunmaktadır. Paketleme şekli 10 kg olarak yapılan baharatlı üründür.
пряный морской лещ 500 g
Solungaçları ve iç organları temizlenerek her bir balık ayrı ayrı torbalarda hazırlanarak 2 adedi 500 g olacak şekilde renkli kutulara konularak paketlenen dondurulmuş alabalık . Paketleme şekli 10X1 kg =5 kg olarak yapılan üründür.
филе морского леща
Pulları , kafası, kuyruğu, solungaçları ve iç organları temizlenerek kılçıklarından ayrılarak yapılan üründür. Çipura fileto müşteri isteklerine göre 50- 70 gr / 70-90 gr veya 90-110 gr olarak % 10 glazeli 5 veya 10 kg olarak paketlenen üründür.